Caz disperat, prezentat pe Facebook: ieri era mai bine, azi au sunat că a murit!

Buna ziua. As dori sa fac public un caz strigător la cer, cu privire la tatăl meu care a fost depistat pozitiv Sars Cov2, pentru a putea afla adevarul, iar cei care sunt răspunzători și vinovați sa plătească conform legii!

Pe data de 8 Septembrie tatăl meu a fost transferat la Bârlad cu test pozitiv, radiografie gravă, pacient constient având nevoie doar de oxigen. După 2 zile am reușit sa îl transferam la Iasi spital Neurochirurgie suport covid ATI, totul a decurs bine, comunicam cu dansul, manca, iar personalul a fost amabil tot timpul.
în urma tratamentului s-ar fi produs TEP(embolie, cheag sange plămân) și au decis transferul între spitale, către Spiridon ATI Cardiologie Iasi, având doua teste negative covid.

De aici, totul este revoltător. În mod constant tatăl meu îmi trimitea mesaje de disperare sa fie externat ca nu mai rezista acolo și sa fie supus experimentelor, ținut fiind tot timpul cu suspecți și pozitivi, el având doua teste plus unul recoltat la Spiridon,3 teste total negative , el fiind constient mereu cu saturație 92. I s-au interzis sa mănânce sau alte nevoi. Doctorii de garda (Inafara de doi) țipau in mod constant la noi in telefon, afirmând ca nu este embolie ci este infectie din spital. Următoarea zi, nu era nici una, doar efecte ale virusului.

O nebuloasa in diagnostic și tratament. L-au lăsat sa desatureze (de la 90 la 60) sa își consume resursele, pentru a-l intuba! Situația devenea mai incerta zilnic, nervii lor către noi și acuze de ce a fost transferat la dânșii.

Având și noi cunoștințe doctori și rezidenți, au încercat sa ia legătura cu cadrele medicale pentru a sti cu exactitate ce se întâmpla, însă, surpriza, nu li se dădea voie sa aibe acces la nimic legat de dansul. După ce l-au intubat fără ca noi sa stim, in cele din urma,28 Septembrie ni s-a comunicat ca raza pulmonara este mai buna și Răspunde la tratament(care a fost schimbat radical in urma telefoanelor din partea celorlalți Dr) dar tot in urlete ni s-a spus asta și spunând ca se suna constant pentru acest pacient și nu au mai văzut așa ceva (adică sunam APROAPE zilnic, o singura data sa stim cum evoluează).

Zilnic era alt medic de garda, alt diagnostic, alte urlete. 30 Septembrie, sa aflam ca pentru a 5a oară l-au testat și .. ce credeți? Afirma ca este pozitiv. (După tot tratamentul și 3 teste negative), intubat fiind nu știu cum au reușit sa facă asta. Cum este posibil? Mama a reușit sa vorbească cu un medic la spital, dansul spunându-ne ca nu ne-am spălat pe mâini și multe alte injurii.

Și tot acel medic seara l-a intubat. Sunt sigura ca undeva s-a gresit și vor sa scape de el sub orice forma! Mi-as dori tare mult sa fie cunoscut cazul, mi-au lăsat efectiv tatăl sa se scurga și sa chinuie, tânăr și sanatos fiind fără alte boli, niciodată internat. (51 ani) și in continuare au un comportament deplorabil. Ieri era mai bine acum a sunat ca a murit! Mi-au luat tot ce am de pret.

Au încercat sa scape de dansul sub orice forma și sa mușamalizeze prin acest covid pozitiv după o luna de tratament și teste negative.

Aici este vorba de incompetenta Dr. Povestea este mult mai detaliata dar am încercat sa fiu succinta. Vreau sa se facă dreptate întrucât, cu certitudine se regăsesc și alte persoane asemănătoare cazului meu.

Îmi cer scuze pentru incoerentă, sunt extrem de suparata și revoltata!

Text postat de către Bianca Popa, în grupul Facebook “Ești din Iași dacă” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.