Listele de candidați cu tinerii liberali ai PNL Calarasi pentru parlamentare din 6.12.2020


În spiritul reconfigurării, pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din 2020, figurează mai mulți tineri decât acum patru ani. Liberalii au realizat că pentru a se putea reînnoi, este nevoie de elanul oferit de către tineri.

Listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, la Biroul Electoral al Circumscripției nr. 12.


Echipa PNL Călărași: Tineri, motivați, profesioniști, dedicați, oameni alături de care am fixat ca unic țel să „Dezvoltăm Călăraşiul”


✓ pentru Camera Deputaților: Florian-Emil Dumitru, Alin Bogdan Drăgulin, Dragoș Florin Coman, Ruxandra Alina Prica, Alexandru Lucian Vasile, Ștefan Stan;


✓ pentru Senat, candidații sunt Ciprian Pandea, Cristian Virgil Iorga, Maria Raluca Caraion și Florin Drăgan.

„Dornici de muncă și pregătiți să punem umărul temeinic la dezvoltarea unitară a județului Călărași, punem experiența acumulată în slujba împlinirii unui demers de suflet, acela de a conferi județului Călărași locul pe care îl merită pe harta țării. Proiectul pe care îl propunem tuturor călărășenilor vizează asigurarea accesului la educație, prin investiții care să transforme școlile în unele curate, dotate și sigure. Sănătatea este un alt pilon important al dezvoltării comunității pe care suntem pregătiți să o reprezentăm cu seriozitate și implicare în Parlamentul României. La fel și dezvoltarea infrastructurii și valorificarea potențialului turistic imens al Călărașiului. Agricultura și industria alimentară rămân cel mai puternic motor pentru dezvoltarea județului nostru. Toate acestea pot fi înfăptuite printr-o strategie de dezvoltare economică care să stimuleze mediul de afaceri, prin atragerea de investiții puternice și serioase, care să creeze locuri de muncă și să conducă la creșterea nivelului de trai în comunitate. Suntem pe deplin convinși că oamenii din județul nostru vor ști să aleagă cu înțelepciune, echipa care va lucra din suflet și cu profesionalism pentru Călărași.”
Echipa PNL Călărași

Camera Deputaților

Florian-Emil Dumitru

Secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Dragoș Florin Coman

Secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului

Alin Bogdan Drăgulin

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate
Vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat

✓ Senat:

Ciprian Pandea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.