UN BĂRBAT ÎN VÂRSTĂ DE 42 DE ANI ȘI-A MĂCELARIT SOȚIA CU TOPORUL, APOI ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR, SPÂNZURÂNDU-SE DE UN COPAC DIN GRĂDINA CASEI SALE.

TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT ÎN DIMINEAȚA ZILEI DE 31 OCTOMBRIE 2020.IN SATUL CEACU DIN COMUNA CĂLARĂȘEANĂ CUZA-VODĂ.
FIUL FAMILIEI A DESCOPERIT ÎNTREAGA TRAGEDIE ȘI A ANUNȚAT POLIȚIA.

Având stări depresive de o bună perioadă de timp și fiind din fire foarte gelos,conform descrierilor făcute de apropiații familiei, soțul ( Deiu E.) acumulase mai multe supărări în ultimul timp.
În jurul orei 01:50 dimineața, a decis să îi trimită fiului său ultimele sale cuvinte, printr-un mesaj, acestea fiind: “Îmi pare rău, nu mai suport”, după care a luat un topor și a început să iși lovească în cap soția de mai multe ori. A tras-o din pat, urmând să o acopere cu o plapumă. Uimitor și totodată sinistru este faptul că toată acțiunea s-a desfășurat în aceeași încăpere în care se afla și fiica acestora, ce se pare că dormea în alt pat.
La ora 6:30, autoritățile au fost anunțate chiar de fiul lor, echipajul deplasându-se imediat la locul faptei.
Conform declarațiilor vecinilor acestora, familia era una înstărită, însă barbatul ar fi trecut printr-o perioadă în care se pare că depresia ar fi pus stăpânire pe mintea lui. După ce a conștientizat ce făcuse, acesta a mers în curtea în care locuia, spânzurându-se de un copac, astfel punandu-și capăt zilelor.
Polițiștii criminaliști ai Serviciului de Investigații Criminale, coordonați de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași desfășoară, în acest moment, cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului


Revenim cu detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.