UN MARE INCENDIU LA IZVORANI, ARDE DIN TEMELII FOSTA VILĂ A LUI IRINEL COLUMBEANU.

Flacarile se manifesta rapid, iar pompierii actioneaza la fata locului cu 10 autospeciale.

Suprafata vilei compusa din parter si etaj, pe care se manifesta incendiul, este de aproximativ 1000 mp. Incendiul a pornit de la subsol catre parter si etaj. Se actioneaza, pe toate laturile cladirii.

Deocamdata nu sunt informatii privind persoane ranite.

Casa era scoasa la vanzare, iar Irinel Columbeanu s-ar fi mutat cu chirie intr-un apartament de doua camere, potrivit unei declaratii recente a Adrianei Bahmutanu.

”Cat de cruda e viata uneori!!! Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapa de lemn si s-a mutat cu chirie intr-un apartament modest de 2 camere… in plus, vila somptuoasa a fost pusa la vanzare…

Ma intreb oare cate din femeile care i-au marcat viata-pe multe dintre ele le-a capatuit si le-a ajutat in cariera-ii sar acum in ajutor!??!!! Fie cu o vorba buna, fie macar cu o locuinta decenta sau alte asemenea lucruri…

Haideti, sa ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanita Iovan sau Monica Gabor!!! Niciuna nu o duce rau, ba din contra, gratie si lui Irinel…P. S. de asta e bine sa alegi un partener in viata, nu un trofeu…”, a scris Adriana Bahmuteanu pe Facebook.

Revenim cu detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.