Poliţist găsit mort în maşină, împuşcat în cap cu arma din dotare

Un poliţist în vârstă de 29 de ani, din Giurgiu, ajutorul şefului de post din Găiseni, a fost găsit mort în maşină, împuşcat în cap.

  • Autoritățile au fost sesizate prin apel la 112 de un tracâtor
  • Victima avea o rană prin împuşcare, la cap

Trecătorul anunță că la ieșirea din localitatea Căscioarele, comuna Găiseni, într-o mașină, se află o persoană plină de sânge.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin care, au constat că pe D.C. 187, la ieșirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

La fața locului s-a deplasat o echipă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Poliţia: “În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului. Polițistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anulului 2017, în funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 26.07.2017”

O tragedie similară s-a produs miercuri noapte în Capitală

Un bărbat a murit, miercuri seară, după ce s-ar fi împuşcat într-un poligon de tragere privat din sectorul 6 al Capitalei.

Poliția Capitalei a transmis, potrivit News.ro, că „În seara de 25. 11.2020, prin apel 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din Sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat, s-ar fi autovătămat cu o armă de foc. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaj de prim ajutor, dar, în pofida eforturilor medicale, a fost constatat decesul”.

În caz, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe pagina de Facebook PunctDeReper CL sau pe mail, la adresa Contact@punctdereper.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.