Cum va fi spulberat PSD pe 6 decembrie. Danilet: „800.000 de tineri au implinit 18 ani in ultimii 4 ani”

Danilet: „800.000 de tineri au implinit 18 ani in ultimii 4 ani”

Judecatorul Cristi Danilet atrage atentia ca, in ultimii patru ani, nu mai putin de 800.000 de tineri au implinit varsta de 18 ani, astfe incat pot sa voteze. Acesti ani, mai putin ultimul, au fost marcati de numeroase abuzuri din partea PSD, care au determinat proteste fara precedent in istoria post-decembrista.

„In ultimii patru ani sunt 800.000 de tineri ce au implinit varsta de 18 ani care voteaza pentru prima data. Va dati seama ce ar insemna ca toti acestia sa iasa la vot?! Ar da peste cap toate predictiile si sondajele de pana acum. Si, mai mult, ar arata ca le pasa!”, a aratat Danilet intr-o postare pe Facebook.

„Ai 18 ani? Fii un bun exemplu si mergi la vot”, este si indemnul asociatiei VeDem Just, condusa de Danilet.

Liderii PSD, pe de alta parte, care niciodata nu au prezentat scuze pentru abuzurile Regimului Dragnea, sunt convinsi ca ei vor castiga alegerile. De altfel, Firea a redefinit democratia parlamentara, sustinand ca toate partidele trebuie sa accepte programul de guvernare al PSD, daca acesta va avea cele mai multe voturi.

„Daca noi vom avea cel mai mare numar de parlamentari este normal ca celelalte formatiuni sa fie de acord cu programul nostru de guvernare. Pentru ca intotdeauna partidul cu scorul cel mai mare isi impune programul de guvernare, nu partidul care are un numar mai mic de voturi.

Se poarta discutii si negocieri in ce priveste portofoliile guvernametale, dar nu in ce priveste viziunea clara de guvernare, in special in domeniul sanatatii, educatiei si economiei nu vrem sa abdicam. Sa ne intoarcem iar la ce se intampla acum, totul inchis?”, a declarat Firea, duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.