Clotilde Armand trimite inca un lot de functionari corupti la DNA: „Gardulete de 8,8 milioane euro”facebook sharing button

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dat publicitatii, luni seara, noi date despre cum au fost cheltuiti banii publici de catre fosta administratie PSD, condusa de Daniel Tudorache. Ea a anuntat ca zeci de milioane de euro au fost achitate, prin complicitatea unor functionari, pentru produse achizitionate la suprapret.

„Am analizat azi contractul cadru pentru bancute si gardulete, contract realizat de fosta administratie. Va prezint cateva cifre pentru aceste investitii inutile:

– Garduri 8.8 mil E
– Banci 1.2 mil E
– Cosuri gunoi 0.8 mil E
– Stalpi parcaje 0.2 mil E
– Panouri protectie stradal scoli 0.12 mil E
————————————————
– Cheltuieli angajate 11.1 mil E
– Platite (conform ADP S1) 8 mil E
– Rest de plata 3 mil EADVERTISING

Toate acestea in conditiile in care in Sectorul 1 sunt multe strazi de pamant care necesita investitii urgente.

PS: Voi reveni zilele viitoare si voi prezenta cetatenilor (dar si procurorilor) cum o mare companie abonata la bani publici in Sectorul 1 a incercat sa ne factureze recent servicii la suprapret. Asa… niste zeci de milioane in plus. Prin complicitatea unor functionari publici din primarie”, a anuntat Armand pe Facebook.

DNA i-a deschis recent dosar penal fostului primar Daniel Tudorache in urma unel plangeri inaintate de Clotilde Armand. Fosta nevasta a lui Tudorache a garantat cu trei imobile in valoare de 1 milion de euro pentru cautiunea instituita de DNA pe numele lui Tudorache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.