La Pro TV nu i-a mai mers lui Ciolacu. Cristian Leonte l-a pus la punct cand il lauda pe Grindeanu: „Am fost pe locul unu la proteste nemaivazute in toata Europa”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a primit o replica taioasa din partea realizatorului Pro TV Cristian Leonte in momentul in care isi recita poezia despre „realizarile Guvernului Grindeanu”.

„Pe timpul domnului Grindeanu am fost pe locul doi la crestere economica in Uniunea Europeana”, a inceput Ciolacu sa-si recita partitura propagandistica.

Cristian Leonte a intervenit insa taios: „Si pe locul unu la proteste nemaivazute in toata Europa”.

Ciolacu a inceput sa se balbaie si a fortat o schimbare a subiectului.

„Da, categoric, vreau sa… acuma… daca vorbim si de proteste, vreau sa va spun ca suntem pe locul doi la mortalitate in Europa. Cam asta ne-a adus Guvernul Orban”, a spus Ciolacu, fara nicio logica cu subiectul abordat de jurnalistul Pro TV.

Insa Viorica Dancila, nu Sorin Grindeanu, a fost cea care a sustinut ca Romania a ajuns pe locul 2 in UE la cresterea economica. Acest lucru ar fi avut loc la inceputul anului 2019, doi ani dupa ce Grindeanu a fost demis din functia de premier de catre PSD.

„Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestu

i an. Este un avans sustenabil la care au contribuit aproape toate ramurile economiei”, spunea Dancila la dezbaterea „Upgrade Romania: marile proiecte de investitii in 2019” in iunie 2019.

Viorica Dancila a fost eliminata de echipa Ciolacu de pe listele PSD la parlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.