Liderul AUR, Claudiu Tarziu, si-a bagat si nevasta in Parlament. Aceasta devine senatoare, alaturi de Sosoaca

messenger sharing button

Sotia copresedintelui AUR, Claudiu Tarziu, este Adela Ioana Tarziu. Ea se afla prima pe lista pentru Senat a AUR  Bacau si va intra in Parlament.

AUR a obtinut la Bacau un scor de 12,44%, astfel incat are garantat un loc de senator in Parlament. Astfel, nevasta liderului Claudiu Tarziu va deveni senatoare. Claudiu Tarziu insusi este pe primul loc pe lista AUR in Bucuresti, astfel incat va fi si el senator.

Conform unei simulari realizate de Claudiu Nasui (USR), bazata pe rezultatele partiale de la ora 7.00, AUR va trimite in Parlament cu mai putin de 33 de deputati si 14 senatori. Celebra Diana Iovanovici Sosoaca intra in Senat.ADVERTISING

Diana Iovanovici Sosoaca, viitor senator de Iasi din partea AUR, a sustinut recent ca populatia Romaniei va fi luata cu forta de armata din case si va fi dusa pentru a fi vaccinata cu forta in noile spitale modulare. „Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte”, a spus Sosoaca despre vaccinare.

„In momentul asta voi spune un adevar in premiera nationala. Toate (spitalele mobile), atentie, este un abator pentru romani. Romexpo, Letcani, Ana Aslan, si toate celelalte spitale modulare construite de astia, toate astea sunt abatoare ale poporului roman pentru ca acolo se va face vaccinarea fortata. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei sa bage armata, domnule Iohannis. Hai ca spun eu ce vrei sa faci, ca sa stie poporul roman. Daca noi nu intram in Parlament va trebui sa luptam la baioneta cu astia pentru ca ne vor lua pe sus.

Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulga cu armata din case si sa ne duca acolo ca pe vite la taiere. Ascultati-ma ce va spun, Romania in momentul asta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut ca noi suntem tara experimentala pentru vaccinuri, sper sa scapam odata de nemernicii astia, nu se poate asa ceva. L-ati auzit pe unul sa spuna ce va spun eu?”, a spus Sosoaca.

Sursă-aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.