Codrin Ștefănescu: „Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat. Nu reușim să luăm legătura cu el”

liviu-dragnea-covid
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 în urmă cu patru zile FOTO: INQUAM PHOTOS – George Călin

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat, anunță fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. De asemenea, acesta susține că apropiații nu mai pot lua legătura cu fostul lider social-democrat de două zile, transmite Mediafax.

„Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De două zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava în urmă cu patru zile. El ar fi contactat virusul de la un coleg de celulă.

Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani și șase luni, după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Protecție Copilului Teleorman.

Sursă-DIGI24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.