„Să crească salariile”. Cât câştigă sindicaliştii PSD-ului. Vasile Marica are patru salarii, venit mult peste al preşedintelui României

Liderul Sindical Vasile Marica a fost prezent, marti, intr-o conferinta de presa la sediul PSD alaturi de Marcel Ciolacu. Sindicalistii au organizat in ultimele doua saptamani proteste de strada pentru a cere cresterea salariilor. Marica are patru salarii lunare, din care obtine un venit mult peste al presedintelui Romaniei.

La sediul PSD au fost prezenti cei mai galagiosi lideri sindicalisti, abonati la Antena 3 si Romania: Dumitru Costin, presedinte al Blocului National Sindical, si Vasile Marica, presedinte al Sindicatului National al Functionarilor Publici Sed Lex. Alaturi de acestia s-au aflat si alti lideri sindicali si fostul ministru al Muncii, Marius Budai.

„In acest moment avem in fata numai austeritate, taieri de pensii, de salarii, de venituri si nu in ultimul rand disponibilizari”, a acuzat Ciolacu, langa Marica.

Marica a tinut sa multumeasca PSD, afirmand ca „traditional, PSD-ul a fost alaturi de sindicate”.

Vasile Marica are venituri uriase, el obtinand nu mai putin de patru salarii consistente in fiecare luna. Confrom declaratiei de avere depusa in 2020, Marica are salarii de presedinte de la Sidicatul National Vamal Unirea, Federatia Nationala a Sindicatelor din Finante, Federatia Nationala a Sindicatelor Muncii si Protectiei Sociale si Asociatia pentru Reforma in Administratia.

Astfel, Marica avea in 2020 un venit anual de 259.529 de lei, adica peste 21.000 de lei pe luna. Venitul de presedinte al Sindicatului National al Functionarilor Publici Sed Lex nu este mentionat.

Sotia lui Marica, Malina, este director in cadrul Ministerul Finantelor si castiga si ea in jur de 100.000 de lei pe an.

Comparativ, presedintele Romaniei are un salariu mult mai mic decat al lui Marica. In declaratia de avere depusa in 2020, Iohannis a scris ca are un venit anual de 179.735 de lei. Astfel, presedintele tarii are un salariu luanr de 14.977 de lei, in timp ce sindicalistul Marica are peste 21.000 de lei pe luna.

Sursa: aktual24

One thought on “„Să crească salariile”. Cât câştigă sindicaliştii PSD-ului. Vasile Marica are patru salarii, venit mult peste al preşedintelui României

  1. Extraordinar!! Are venit mai mare decit “Iubitul Comandant Suprem”?!!? Nu se poate.. Hai sictir cu postari de parca sintem in epoca ceaisescu… De fapt sintem in dictatura Werneriano/Ceasca 2 cu PCR/USR..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.