Buluceala AUR in fata Ministerului Sanatatii: „Jos Iohannis!” George Simion si ai lui cer demisia lui Vlad Voiculescu

Cateva zeci de membri ai AUR, in frunte cu George Simion, au organizat sambata un miting de protest in fata Ministerului Sanatatii. Ei cer demisia ministrului Vlad Voiculescu ca urmare a incendiului de la „Matei Bals”.


„Primul protest adevarat”, a strigat George Simion. Membrii AUR au scandat „Asasinii”, „Jos Iohannis” si „Demisia”.


Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, sambata, ca toate persoanele responsabile de tragedia de la Institutul Matei Bals trebuie sa plece.

„Am vazut. Am cunoscuti care au primit sms sa fie la ora 17:00 aici. E dreptul fiecaruia. De altfel inteleg si nemultumirea. Si pentru mine e greu sa imi imaginezi ca cineva drag ar fi putut sa fie acolo ieri dimineata”, a declarat Vlad Voiculescu.

Acesta fost intrebat daca va demite oameni, in urma tragediei de vineri de la Spitalul Matei Bals, in care sase pacienti bolnavi de COVID-19 au ars de vii intr-un pavilion al Institutului.

„Este o intrebare valida. Mai intai trebuie stabilite responsabilitatile. Si cei care sunt resposabili trebuie sa isi asume inclusiv sa plece dintr-o anumita functie”, a fost raspunsul ministrului.

„Sistemul nu vrea sa demita pe nimeni. Televiziunile nu ne mai cheama acum ca noi chemam oamenii la protest (sambata la 17:00- Ministerul Sanatatii). Sistemul acesta nenorocit trebuie sa cada!”, a scris liderul AUR, George Simion, pe pagina sa de Facebook.

sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.