Sosoaca, nou derapaj. Ii doreste „schiorului” Iohannis sa ajunga paralizat ca Schumacher


Sefa Comisiei de abuzuri a Senatului Romaniei, Diana Sosoaca, a distribuit o postare pe Facebook in care i se ureaza preseidntelui Iohannis sa ajunga in aceeasi stare ca sportivul Michael Schumacher.„Sa schiezi la fel ca Schumacher, Iohannis”, se afirma in postarea distribuita de Schumacher. „Mortaaaaala”, a comentat Sosoaca vizibil incantata.

In decembrie 2020 s-au implinit sapte ani de cand Michale Schumacher a suferit un accident cumplit la schi, in statiunea Meribel, din Alpii francezi. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatra si a fost transportat de urgenta la spitalul din Grenoble, unde a fost tinut in coma timp de sase luni.

De atunci si pana in prezent, Michael Schumacher a intrat intr-un proces de recuperare, insa progresele au fost minime. Familia Schumacher s-a ferit in tot acest timp sa ofere foarte multe detali legate de starea lui Michael, doctorii si restul angajatilor fiind de asemenea obligati sa pastreze tacerea.

Intr-un mesaj postat sambata pe Facebook, Sosoaca i-a amenintat pe toti cei care o critica cu „puscaria si canalul”.

„Pt toti criticii, nu am decat un mesaj: lasati demagogia ieftina si incepeti sa luptati pt tara si popor! Sa va vad eu cum veti lupta si ce atitudine veti adopta in fata calailor si tradatorilor de neam si tara! Pana una alta toti intariti ceata complicilor la distrugerea tarii si a poporului roman! Lipsa de implicare, fatarnicia si demagogia, lasitatea si impostura va fac complici la tradare si genocid! Mi-e scarba de voi toti, tradatorii si ucigasii poporului roman! As umple puscariile cu voi si v-as trimite la canal pe toti! Sa munciti pt tara la a carei distrugere ati participat, inclusiv prin acceptare a starii de fapt si fara a lua macar o farama de atitudine impotriva nelegiuirilor! Cand esti in groapa cu lei, nu te poti comporta ca la opera! Apropos, demagogilor, nu va este dor de teatru, opera, serate literare? Ati luptat pt ele, civilizatilor si educatilor? Eruditilor! Vorbiti frumos si tradati elegant! Cam atat despre voi, ‘eruditilor’!”, a scris Sosoaca pe Facebook.

sursa: aktual24

One thought on “Sosoaca, nou derapaj. Ii doreste „schiorului” Iohannis sa ajunga paralizat ca Schumacher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.