Voiculescu pune la punct PSD-ul: „Cercel a fost 28 de ani manager la Matei Bals. Este o gluma proasta ca cineva din PSD imi cere demisia”

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu are o replica taioasa la adresa PSD dupa ce acest partid i-a cerut demisia ca urmare a incendiului de la „Matei Bals”.


„Mi-am adus aminte ca PSD mi-a cerut demisia si e foarte interesant si folosesc cuvantul interesant in mod expres. Un partid precum PSD cere demisia mea si am vazut ca este o linie de atac similara la Nicusor Dan, la Nicusor Dan pentru ca nu era caldura, atunci cand prima pe lista domniilor de la PSD era doamna Firea, care este direct responsabila pentru situatia termoficarii din Bucuresti – 4 ani de zile in care nu s-a intamplat nimic”, a afirmat Vlad Voiculescu intr-un interviu pentru Prima TV.

Voiculescu a readus aminte si faptul ca senatorul PSD Adrian Streunu Cercel a fost 28 de ani director la „Matei Bals”.

„Iar domnul Streinu-Cercel, care este membru de frunte, presedintele Comisiei de Sanatate din Senat, la acelasi partid care imi cere demisia, a fost managerul spitalului pentru vreo 28 de ani.

Deci daca a fost o problema legata de caldura, cred ca atunci problema este la PSD. Daca a fost o problema legata de o investitie facuta prost sau nefacuta, problema este de asemenea la PSD. Ideea ca cineva din PSD, oricine, respectiv presedintele partidului mi-ar cere mie demisia sau lui Nicusor Dan as spune ca e gluma proasta, dar nu stiu cui ii arde de glume, cand situatia este care este si cand in incendiul acesta au murit oameni”, a subliniat Vlad Voiculescu.

„E nerezonabil, e pur si simplu nerezonabil sa te astepti de la cineva ca in trei luni sa repare sistemul de termoficare din Bucuresti, am fost acolo, am fost in Consiliul General, am inteles care este situatia Termoenergetica si care sunt problemele care da, pot duce inclusiv la lipsa caldurii si a apei calde pentru un spital si asta este extrem de grav”, a mai spus ministrul referindu-se la Nicusor Dan.

sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.