Berbeceanu ramane in functia de prefect: „Dacian Ciolos a facut o dovada ca pune mai presus interesul cetatenilor decat interesele de partid”

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat vineri ca va ramane in functie si isi va face datoria pana in ultima zi de mandat.


El a fost intrebat de jurnalisti dupa sedinta Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta daca ramane optiunea USR PLUS pentru a ocupa functia de prefect in continuare.

„Nu stiu, am vazut si eu declaratiile domnului presedinte Dacian Ciolos, il apreciez ca fiind un lider de partid serios, pragmatic si a facut o dovada ca pune mai presus interesul cetatenilor decat interesele de partid. Vreau sa-i multumesc pentru aprecierile pe care le-a facut, cu atat mai mult cu cat sunt in armonie cu miile de mesaje pe care le-am primit si domnia sa si eu si voi ramane prefect pana in ultima zi de mandat si imi voi face datoria alaturi de colegii mei”, a afirmat Berbeceanu, citat de Agerpres.

Marti, liderul PLUS, Dacian Ciolos, declara ca pentru functia de prefect este urmarita in primul rand „competenta si asumarea unor obiective, respectul pentru munca si empatia”. Conform negocierilor din coalitie, functia de prefect al Capitalei a revenit USR PLUS. Ciolos a sugerat ca Berbeceanu va fi pastrat de USR PLUS.

„Am vazut ca domnul Traian Berbeceanu si-a luat la revedere de la functia de prefect, dupa negocierile politice in care s-a stabilit unde numeste prefecti fiecare partid din coalitia de guvernare. Eu stiu ca e un om care nu fuge la greu, asa ca nu inteleg unde se grabeste sa plece”, a scris, marti, pe Facebook, Dacian Ciolos.

El sublinia ca in „functii publice cu o responsabilitate mare” trebuie „sa fie oameni competenti, care au demonstrat ca stiu ce au de facut si e nevoie de multe ori si de continuitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.