Citu desfiinteaza fake news-urile propagandei PSD: „Coalitia devine din ce in ce mai puternica in fiecare zi”

Premierul Florin Citu a declarat sambata ca nu ia in calcul o remaniere guvernamentala in acest moment, iar coalitia de guvernare devine din ce in ce mai puternica in fiecare zi. „Cred ca bugetul va consolida aceasta coalitie”, a precizat seful Executivului si a mai spus ca nu exista tensiuni in coalitie.
„Nu iau in calcul remanierea in acest moment. Nu sunt scandaluri. E o coalitie noua, care vine dupa cativa ani de zile de campanie electorala, dar e o coalitie care devine din ce in ce mai puternica in fiecare zi si cred ca bugetul va consolida aceasta coalitie”, a declarat premierul.

Chestionat daca exista tensiuni cu ministrul Sanatatii si cum apreciaza ca a gestionat Vlad Voiculescu situatia in urma incendiului de la Institutul „Matei Bals”, premierul a raspuns: „Nu exista tensiuni, da ne contrazicem pentru ca cred ca informatiile intotdeauna ajung la noi in acelasi timp”.

„Nu sunt adeptul masurile punitive cand vine vorba de campania de vaccinare. E adevarat ca daca exista incalcari flagrante ale modului in care noi trebuie sa facem vaccinare, persoanele trebuie sa raspuns. Nu am primit informari pana acum ca exista asa ceva. In ceea ce priveste tragedia de la Matei bals, astept raportul de la Ministerul Sanatatii. Cum o sa il am o sa ies public si o sa va spun care sunt masurile pe care trebuie sa le luam, dar in acest moment nu am aceasta informatie”, a completat Citu.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.