„Eliminam risipa si coruptia”. Primarul Ciprian Ciucu a desfiintat cu totul o institutie din subordinea Primariei Sectorului 6

Primarul Ciprian Ciucu a anuntat sambata ca a desfiintat Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6. La aceasta institutie erau 50 de angajati.


„Am desfiintat DAFL, o institutie inutila a Primariei Sectorului 6, care administra locuintele a doar 300 de chiriasi si care avea cca. 50 de angajati.

Chiriasii si locuitorii cartierului ANL Brancusi se plangeau de costuri prea mari ba pentru una, ba pentru alta. Aici aveti explicatia. Unii politicieni au facut mare taraboi pe Facebook si in sedinta Consiliului Local. Aveau si de ce…

Ca sa ai loc sa construiesti, ai nevoie intai sa faci loc, sa creezi spatiu, inclusiv bugetar. Acesta a fost doar inceputul, nu voi mai desfiinta institutii, dar le voi reforma pe toate, voi continua sa demufez contractele inutile si superscumpe. Nu ar fi rau daca acest proces ar incepe si la Primaria Capitalei. Nu are rost sa mai bagam sute de milione in zeci, spre o suta institutii nereformate, parazitate si capusate.

Cum spuneam, eliminam risipa si coruptia”, a scris Ciucu pe Facebook.

Am desfiintat DAFL, o institutie inutila a Primariei Sectorului 6, care administra locuintele a doar 300 de chiriasi si…

Posted by Ciprian Ciucu on Saturday, 6 February 2021

Ciucu a anuntat din 21 ianuarie ca va desfiinta Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6. El a spus atunci ca nu vede rostul unei institutii de sine statatoare care sa administreze circa 1.400 de locuinte, din care doar aproximativ 300 mai sunt chiriasi, catalogand-o drept o institutie „calduta” pentru unii, cu 50 de angajati, masini, sedii si buget separat.

„Astfel, doar o fractie dintre angajatii cu roluri bine stabilite si cu treaba de facut vor trece la ADP Sector 6 si isi vor continua activitatea de acolo. DAFL S6 administra in general locuintele din Cartierul Brancusi si ii asigur pe cetatenii din acest cartier ca nu vor avea de suferit in timp ce le transmit ca pe masura ce devin proprietari (oameni responsabili de proprietatea lor) este timpul sa capete acele deprinderi care vin cu calitatea de proprietar. (Si da, vom trata cu prioritate drumul Valea Doftanei)”, a afirmat Ciprian Ciucu.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.