Grigore Cartianu il executa pe Korpos de la RTV: „Vei plati intr-o zi, mizerabile! Se apropie vremea Marelui Rechizitoriu!”

Jurnalistul Grigore Cartianu are o reactie foarte dura la adresa lui Ioan Korpos de la Romania TV dupa ce acesta a lansat un fake news la adresa lui Vald Voiculescu.”Se apropie vremea Marelui Rechizitoriu!”, avertizeaza Cartianu.


„Vorbetele Korpos, la RTV: ‘Vlad Voiculescu – cel mai contestat ministru din toate timpurile!’ Zau, Minciuna-Scarbavnica?! Mai contestat decat Dragnea si Dancila? Decat Carmen Gaz si Ciordache? Mai contestat decat kaghebeii Militaru, Lupoi si Voican Voiculescu? Decat Verdet si Lina Ciobanu? Decat Ana Pauker si Teohari Georgescu? Mai contestat decat ministrul Ceausescu?

Ce inseamna, ma, nimicule, ‘cel mai contestat ministru din istorie’? Cine contesta – voi, viermusii din tele-haznale? Sau oamenii din strada? Tu stii, ma, lipitoare, sa numeri pana la 600.000, cati am fost noi, intr-o zi, in strada? Poti sa compari 600.000 de romani cu 200 de sosocari, neispravitule?

Ce istorie stii tu, ma, mitomane? Cea pe care ti-o picura-n ureche patronul tau fugar? Sau cea pe care ti-o scrie, lunar, pe statul de plata?

Nu ti-e rusine, ma, Trompeta-Gaurita? Nu-ti amorteste limba cand citesti de pe prompter toate minciunile alea?

Vei plati intr-o zi, mizerabile! Te vei ineca in borhotul minciunilor aruncate poporului roman din vidanja pe care voi o numiti televiziune! Si tu, si celelalte canalii. Se apropie vremea Marelui Rechizitoriu!”, a scris Cartianu pe Facebook.

Vlad Voiculescu si Clotilde Armand sunt supusi unui sir de atacuri foarte violente in ultima perioada la Romania TV si Antena 3, posturi apropiate de PSD.

„Eu si Vlad am devenit principalii inamici ai PSD. Si suntem foarte incantati de asta. S-au spus prea multe minciuni si s-au scris multe stiri false despre mine si ministrul Vlad Voiculescu in ultimele zile.

Stiu, noi n-avem posturi de ‘televiziune de casa’ conduse de fosti turnatori sau fugari anchetati de Justitia Romana, noi am ales sa oprim finantarea din bani publici a acestor trusturi coordonate politic dupa bunul plac al unor personaje sinistre. Rezultatul? Am devenit amandoi principalele tinte ale PSD pentru ca avem curajul sa ne luam la tranta cu Mafia care a guvernat prea mult timp Romania”, a scris Armand pe Facebook.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.