„De ce sunteti mahalagioaica in loc sa faceti legi?”. Primul care a reusit sa-i inchida gura lui Sosoaca – Video

Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” a abordat-o, joi, pe senatoarea Diana Sosoaca in fata Ministerului Justitiei, unde aceasta protesta fata de desfiintarea Sectiei Speciale. Intrebata de ce este „mahalagioica”, Sosoaca nu a raspuns, a grabit pasul si a plecat cu o limuzina neagra.
„Puteti sa imi spuneti care este diferenta intre mahalagioaica si senator? De ce sunteti mahalagioaica in loc sa faceti legi?”, a intrebat-o protestatarul direct pe Sosoaca.

Senatoarea nu a raspuns, grabindu-se sa ajunga la masina. In schimb, o sustinatoare a lui Sosoaca l-a atacat pe Morosanu. „Pleaca de aici derbedeule, ca iti dau doua palme! Derbedeule”, a strigat femeia.

https://www.facebook.com/100000968208996/videos/5116619155046974/

Marian Morosonu este unul dintre cei mai curajosi oameni care au iesit in strada, in decembrie 1989, pentru a alunga dictatura comunista. Sorin Rosca Stanescu, acum sustinator al PSD, a spus ca Marian Morosanu a fost „primul tanar care a intrat in Comitetul Central, deschizand practic portile cladirii pentru alungarea lui Ceausescu”.

Morosanu a fost activ si in timpul protestelor din Piata Universitatii din 1990. El a fost prins de minerii adusi de Ion Iliescu la Bucuresti si a fost batut atat de rau incat a ramas pana acum cu un defect de vorbire.

Morosanu a fost arestat dupa Mineriada din 13-15 iunie.

„Cand am intrat in greva foamei la Jilava, mi-au aratat acuzatiile si mandatul de arestare. Incadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei nationale. Pe spatele mandatului scria: ‘A nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social’. Ulterior, incadrarea a fost schimbata in infractiune de ultraj, de distrugere si de patrundere frauduloasa intr-o institutie publica. Ulterior am fost judecat in stare de libertate si condamnat la 1 an si 8 luni de inchisoare cu suspendare”, spunea Morosanu pentru Ziarul Ring.

Sursa: aktual24

One thought on “„De ce sunteti mahalagioaica in loc sa faceti legi?”. Primul care a reusit sa-i inchida gura lui Sosoaca – Video

  1. Toți râdeți de Șoșoaică, dar adevărul este că dânsa a asimilat brandul hAUR și nu invers. Avortul politic al hAUR-ului se va lăsa cu sechele mari pentru Simionski. Capitalul electoral al hAUR a fost obținut de Șoșoaica Urlătoarea, de aceea hAUR se îndreaptă cu pași mici dar siguri spre un eventual eșec, dacă va supraviețui pe scena politică, rămâne de văzut. hAUR practic și-a decuplat locomotiva politică cea mai importantă. hAUR încearcă o reformare, o reașezare a sferelor de influență în cadrul partidului/alianței pe modelul B(v)ar(z)na – USR. Este mahalagioacă că așa o cere electoratul hAURifer, atât poate electoratul hAiURist. Fata știe ce prinde la publicul hAiURist.😉”Ie pă dedicație!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.