Razbunarea lui Sosoaca: „George, nu esti barbat. Sorin Lavric, te voi tari prin toate instantele de judecata”

Senatoarea Diana Sosoaca a avut un prim live pe Facebook dupa ce a fost data afara din AUR in care a tinut sa le comunice admiratorilor sai cum se va razbuna. Ea a anuntat ca il va „tari” pe senatorul AUR Sorin Lavric „prin toate instantele judecatoresti”. Ea l-a atacat si pe George Simion, afirmand ca acesta nu e barbat.Principalele declaratii:

– Sa speram ca ne vor lasa sa avem acest live, de ceva timp live-urile mele sunt oprite, sunt intrerupte si oprite de la distribuire.

– -Stiam ca o vor face (excludere) , eu nu accept sa nu mi se incalce drepturile.

– Toata tara fierbe. Mesajul lui George Simion este fals. Eu nu raman in Parlament pentru ca altii imi fac o concesie, eu raman in Parlament pentru ca am fost ales prin vot.  Draga George, ma asteptam de la tine la mai multa barbatie. Am aflat ca tot ce s-a intampat a fost aprobat de tine, a fost ilegal. Nu poti sa spui ca ‘o sustin pe Diana, dar va fi fi senator independent’.

– Avand in vedere limbajul grobian si jignirile aduse la toate posturile de televiziune si de radio solicit partidului AUR excluderea lui Sorin Lavric. Il acuz de misoginism si discriminare, in primul rand din motive de sex si de rang.

– Sorin Lavric, te voi tari prin toate instantele judecatoristi pana vei invata sa respecti femeile. Te voi tara pana iti vei cere scuze pentru toate femeile pe care le0-ai jignit, mai ales in cartile tale. Normal ar trebui sa fie exclusi si Claudiu Tarziu si Dan Tanasa

Copresedintele AUR, George Simion, a avut joi o prima reactie dupa excluderea din partid a Dianei Sosoaca. El a pomenit de conspiratii menite sa o compromita pe Sosoaca si sa rupa AUR, dupa care le-a cerut fanilor sai sa ii ramana alaturi.

„Sunt foarte suparat. (…) Vor sa ne rupa, sa ne corupa, sa ne cumpere, dar eu nu sunt de vanzare. Au incercat cu zeci de mii de eruo sa ne ia parlamentari si vor crearea unei grupari distincte. (…) Un caz aparte este al colegeri Diana Sosoaca. Eu i-am propus sa candideze pe listele AUR la Iasi, si benisera multi sa ii bage intrigi, sa-i sopteasca la ureche ca nu o vom lasa sa-si ia mandatul in primire si ca ii vom pune piedici. Nu a fost cazul, Diana este in Parlamentul Romaniei chiar daca nu s-a inteles cu unii sau altii dintre colegi. Va fi in continuare senator al Romaniei, independent.


Au venit multi sa incerce sa ma influenteze pe mine ca sa loveasca in ea, vom fi impreuna in lupta cu gruparile mafiote. Vreau sa va intreb daca sunteti alaturi de mine, alaturi de noi pana la capat”, a spus Simion intr-o inregistrare pe Facebook.

Presedintele Senatului AUR, Sorin Lavric, a explicat intr-un interviu pentru Digi24 cum de s-a ajuns sa o dea afara din partid pe vedeta Diana Sosoaca.

„Perspectiva divortului dintre AUR si doamna Sosoaca plutea in aer, insa am crezut ca daca o luam pe duhul blandetii putem sa ii hranim spiritul coleric. Nu s-a putut. Ea nu poate fi infranata cu nimic. Probabil ca nici cu ea insasi nu se poate privi in oglinda. Astazi, picatura care a umplut paharul a fost scandalul pe care l-a iscat in plenul Senatului. Eu eram in dreapta doamnei presedinte, Anca Dragu, cand doamna Sosoaca, pentru ca nu i s-au alocat minutele care oricum nu i se cuveneau potrivit algoritmului pentru declaratii politice, a facut scandal si a inceput sa o insulte pe doamna presedinte si pe domnul Ciprian Bucur (secretar general al Senatului). La sfarsit, dupa ce i s-a oprit microfonul, inceput sa urle in sala. A plecat urland, i-a facut pe domnul Bucur si pe doamna Anca Dragu infractori”, a spus Sorin Lavric, pentru Digi24.

Liderul senatorilor AUR a adaugat ca Diana Sosoaca „a tipat si la mine si altercatia a continuat in biroul lui Claudiu Tirziu”.

„Ne-a insultat, spunand ca cine suntem noi sa ii spunem ei ce sa faca. Asta e structura ei, certareata, virulenta. Ea, prin prisma profesiei, a fost invatata sa mearga pana in panzele albe cu cearta, stiind ca oamenii cu bun simt cedeaza si asa am procedat si noi, am incercat sa lasam de la noi. Dar astazi ne-a insultat atat de mult, incat ne-am dat seama ca nu se poate continua asa”, a completat el.

„L-am sunat si pe George Simion si a fost imediat de acord. Am strans grupul de senatori AUR, le-am spus. Stiu foarte bine toti cine este Diana Sosoaca, ce structura are, colerica, emana numai energie negativa. Nu am mai putut. A continua cu ea in AUR inseamna a compromite formatiunea pe termen lung”, a mai spus Lavric.

„Am vorbit cu Biroul Central, forul de conducere la nivel national. S-a votat. Toti au fost de acord cu excluderea. Asa ca, doamna Sosoaca nu mai este membru al partidului, ea va ramane senator. Dar va fi singura, nu va mai sta in randul de banci AUR, ii vom retrage sprijinul din toate comisiile. La una era chiar presedinte, la comisia pentru abuzuri. De acum incolo va fi singura, aratandu-ne noua cat de mici suntem in comparatie cu ea, Mantuitorul lumii”, a mai spus Sorin Lavric pentru Digi24.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.