Dragnea îşi face bagajele. Avocata fostului şef PSD: La mijlocul lunii mai are dreptul să ceară eliberarea condiţionată

Liviu Dragnea la CEx-ul PSD
Liviu Dragnea la CEx-ul PSD (Epoch Times România)

Fostul lider suprem al PSD, Liviu Dragnea, care a plecat din fruntea ţării direct la puşcăria Rahova, ar putea fi eliberat condiţionat în trei luni, a anunţat joi seara, la România TV, avocata sa Flavia Teodosiu.


“Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur şi simplu disperat de maniera de a-i obstrucţiona drepturile. La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiţionată”, a declarat Flavia Teodosiu.

Reamintim că fostul lider al PSD a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Bombonica. Pe 27 mai 2019, Înalta Curte l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate – Anisa Niculina Stoica şi Adriana Botorogeanu -, care de fapt nu se prezentau, ci îşi desfăşurau activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.

Sursa: Epoch Times România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.