Florin Roman anunta „marea epurare”: „Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, pensii speciale”

Deputatul liberal Florin Roman vorbeste, joi, despre ”marea epurare”, referindu-se la inlocuirea din functie a lui Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, dar si la eliminarea pensiilor speciale. Roman anunta ca a depus solicitarea pentru revocarea Avocatului Poporului si asteapta ”vointa si un vot in plen”.


”Buna ziua tuturor, dar mai ales acelora dintre noi care asteptam marea epurare: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, pensii speciale”, a scris, joi, pe Facebook, Florin Roman.

Deputatul anunta ca a depus solicitarile privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, respectiv revocarea din functie a Avocatului Poporului. ”In concluzie, vointa si un vot in plen”, a mai scris el.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni, referitor la revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului, ca acest lucru va fi realizat in cel mai scurt timp posibil, insa depinde si de partenerii de guvernare ai PNL. El a adaugat, cu privire la revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ, ca au fost formate niste grupuri de lucru care trebuie sa ne prezinte, in termen de doua saptamani, un plan de actiuni pe fiecare institutie.

”In unele cazuri e nevoie de modificare legislativa, in alte cazuri, cum este cazul TVR, radio, este suficienta o respingere a raportului”, a mai explicat Orban.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.