Şoşoacă, după ce a pupat-o Simion pe holul unei televiziuni: “Este sărutul lui Iuda!”

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Youtube – Screenshot)

Senatoarea Diana Şoşoacă, exclusă recent din AUR, a declarat, la România TV, că s-a întâlnit cu George Simion pe holurile postului de televiziune şi că, în momentul în care a fost pupată de acesta, i-a transmis că este “sărutul lui Iuda”. Totodată, Şoşoacă a precizat că Simion ar fi jurat la Ţebea că nu va trăda “naţia” română.


“Nu mă pupa, pe bune, ăsta e sărutul lui Iuda, să fim realişti! Apropo, George, să te gândeşti la Ţebea. Am înţeles că l-au asaltat cu mesaje, au fost mii de cereri cu ieşiri din partid. Toată lumea e dezamăgită de George. Adevărul e că nu m-am aşteptat la ce a spus azi în filmare, e un fel de adio dar rămân cu tine”, a afirmat Şoşoacă, citată de realitatea.net.

De asemenea, Şoşoacă, cunoscută pentru mesajele ei dure şi foarte vocale la adresa măsurilor instituite de autorităţi în vederea combaterii epidemiei de SARS-cov-2, a discutat despre faptul că George Simion ar fi “jurat”, la mormântul lui Avram Iancu, că nu va trăda România.

“Este o chestie pe care nu ştiu dacă o ştiţi, în campania electorală, după ce-am fost la Brad, i-am propus lui George să mergem la Ţebea. Nu există an să nu merg la Ţebea la mormântul lui Avram Iancu şi la gorunul lui Horea. A fost de acord. Am mers şi la mormântul lui Avram Iancu, am rămas noi doi, i-am zis că umblă multe vorbe şi l-am rugat să jure că nu va trăda niciodată naţia asta. S-a uitat la mine şi mi-a zis: nu mă cunoşti? Sunt de 15 ani în lupta asta”. Şi a jurat. Pe pământul sfânt. Eram în faţa mormântului lui Avram Iancu”, a afirmat senatoarea.

Remarcile Dianei Şoşoacă vin în contextul în care George Simion a acuzat că “oameni cu intenţii rele” încearcă să “rupă şi să corupă” partidul AUR, adăugând că o va sprijini în continuare pe senatoare, fie şi independentă.

“Sunt foarte, foarte supărat. Mulţi români şi-au pus speranţa în noi. Suntem ultima şansă să redăm României demnitatea pierdută şi de două luni de zile stau în Parlament pentru a împiedica ce încearcă foarte mulţi oameni cu intenţii rele: vor să ne rupă, să ne corupă, să ne cumpere, dar eu nu sunt de vânzare. Au încercat cu zeci de mii de euro să ne ia parlamentari şi vor crearea unei grupări distincte. Pentru asta au apelat la orice au putut: la bani, la certuri între noi, la dezbinare, la intrigi”, a afirmat Simion într-o înregistrare video publicată pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Epoch Times România 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.