Clotilde Armand da in vileag noi mizerii PSD: „Doua doamne din Politia Locala au devenit asistente la cabinetul parlamentar al lui Tudorache”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca doua femei functionar public care lucrau la Politia Locala au devenit consiliere la cabinetul parlamentar al lui Daniel Tudorache (PSD), fostul primar. Una dintre acestea a aparut la Antena 3, in timpul scandalului declansat de PSD privind voturile din Sectorul 1, sustinand ca Arlmand a „furat” voturi.
„Ritmul de munca impus de mine in Primaria Sectorului 1 a devenit un cosmar pentru unii functionari. Tot mai multi dintre ei aleg sa plece in alte structuri sau acuza ca au devenit: stresati.

E foarte bine daca scapam in felul acesta de acei functionari care erau obisnuiti sa nu faca absolut nimic pe banii cetatenilor. Totusi, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora.

PS: Aflu ca au mai plecat doua doamne din Politia Locala. Cine sunt ele? Una dintre ele a fost reprezentantul PSD in BES si a aparut pe la televiziunea unui fost securist (dupa ce i-am prins in flagrant cu procese verbale deasupra sediului BES) explicand cum ‘am furat’ voturi. Cealalta era mereu prezenta la intalnirile mele cu cetatenii din sector si incerca sa le deturneze facand campanie pentru PSD desi era politist local. Ambele aveau statut de functionari publici. Unde au plecat? Au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar. Dupa fapta si rasplata…”, a anuntat Armand pe Facebook.

Duminica, Clotilde Armand a anuntat ca unii functionari din subordine refuza sa predea mai multe documente la DNA. Ea mentioneaza ca acestea ar avea legaturi stranse cu Marian Vanghelie si le transmite un mesaj transant: „faceti bine si gasiti documentele sau zburati instant din primarie”.

„De ce este importanta reorganizarea administrativa si ce legatura are cu linsajul mediatic la adresa mea coordonat obsesiv in ultimele zile pe televiziunile/ publicatiile apropiate vechii conduceri? Studiu de caz: Administratia Unitatilor de Invatamant Preuniversitar si a Unitatilor Sanitare Publice Sector 1 (AUIPUSP).

La AUIPUSP erau doamnele si domnii despre care v-am spus ca aveau abonamente telefonice de 75 E / luna, la AUIPUSP s-a facut celebra achizitie descoperita de mine anul trecut in ziarul Bursa la rubrica ‘Diverse’, in valoare de 93 de milioane de lei, pentru tabletele supraevaluate achizitionate de vechiul primar prin procedura proprie, fara SICAP. Dar asta nu e tot.

Inainte sa devin primar am depus impreuna cu colegii mei din USR o plangere la DNA pentru ca AUIPUSP a atribuit direct, fara licitatie, 71 de contracte unei firme pentru studii de fezabilitate si expertize tehnice. 9 milioane de lei a primit firma Be Home Concept de la AUIPUSP pentru aceste studii. De ce am facut aceasta plangere la DNA atunci? Pentru ca studiile acestea erau copy-paste, pentru ca aceasta directie a atribuit fara licitatie aceste sume enorme unor firme de apartament in regim de urgenta. Ce stim despre firma Be Home Concept? Mai nimic. Stiu doar ca a remodelat vila lui Vladimir Plahotniuc. Interesant, nu?

Aceasta directie a Primariei Sectorului 1 a functionat pana sa ajung eu primar ca o fortareata. Nimeni din primarie nu stia ce se intampla acolo, nimeni nu stia cine o conduce de fapt.

Zilele trecute am aflat de la Directia Juridica ca procurorii DNA au solicitat de la mai multe departamente documente privind studiile de fezabilitate achizitionate de AUIPUSP, inca de anul trecut. Iar unii functionari ai primariei au refuzat sa le trimita. Acum, inteleg ca la serviciul Achizitii Publice ca inca mai lucreaza niste oameni apropiati de fostul primar Vanghelie si care se fac ca nu gasesc documentele solicitate de procurori. Am o singura propunere pentru ei: faceti bine si gasiti documentele sau zburati instant din primarie.

Legat de AUIPUSP, am reusit sa desfiintez aceasta directie si am adus-o in Aparatul de Specialitate al Primariei. Gata cu licitatii cu dedicatie si cu functionari publici corupti.

Intelegeti acum miza linsajului mediatic? Nu sunt eu, sunt milioanele de lei pierdute de unii abonati la banii primariei”, a explicat Armand pe Facebook.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.