Clotilde Armand da mafia lui Vanghelie pe mana DNA: „Faceti bine si gasiti documentele sau zburati instant din primarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca unii functionari din subordine refuza sa predea mai multe documente la DNA. Ea mentioneaza ca acestea ar avea legaturi stranse cu Marian Vanghelie si le transmite un mesaj transant: „faceti bine si gasiti documentele sau zburati instant din primarie”.
„De ce este importanta reorganizarea administrativa si ce legatura are cu linsajul mediatic la adresa mea coordonat obsesiv in ultimele zile pe televiziunile/ publicatiile apropiate vechii conduceri? Studiu de caz: Administratia Unitatilor de Invatamant Preuniversitar si a Unitatilor Sanitare Publice Sector 1 (AUIPUSP).

La AUIPUSP erau doamnele si domnii despre care v-am spus ca aveau abonamente telefonice de 75 E / luna, la AUIPUSP s-a facut celebra achizitie descoperita de mine anul trecut in ziarul Bursa la rubrica ‘Diverse’, in valoare de 93 de milioane de lei, pentru tabletele supraevaluate achizitionate de vechiul primar prin procedura proprie, fara SICAP. Dar asta nu e tot.

Inainte sa devin primar am depus impreuna cu colegii mei din USR o plangere la DNA pentru ca AUIPUSP a atribuit direct, fara licitatie, 71 de contracte unei firme pentru studii de fezabilitate si expertize tehnice. 9 milioane de lei a primit firma Be Home Concept de la AUIPUSP pentru aceste studii. De ce am facut aceasta plangere la DNA atunci? Pentru ca studiile acestea erau copy-paste, pentru ca aceasta directie a atribuit fara licitatie aceste sume enorme unor firme de apartament in regim de urgenta. Ce stim despre firma Be Home Concept? Mai nimic. Stiu doar ca a remodelat vila lui Vladimir Plahotniuc. Interesant, nu?

Aceasta directie a Primariei Sectorului 1 a functionat pana sa ajung eu primar ca o fortareata. Nimeni din primarie nu stia ce se intampla acolo, nimeni nu stia cine o conduce de fapt.

Zilele trecute am aflat de la Directia Juridica ca procurorii DNA au solicitat de la mai multe departamente documente privind studiile de fezabilitate achizitionate de AUIPUSP, inca de anul trecut. Iar unii functionari ai primariei au refuzat sa le trimita. Acum, inteleg ca la serviciul Achizitii Publice ca inca mai lucreaza niste oameni apropiati de fostul primar Vanghelie si care se fac ca nu gasesc documentele solicitate de procurori. Am o singura propunere pentru ei: faceti bine si gasiti documentele sau zburati instant din primarie.

Legat de AUIPUSP, am reusit sa desfiintez aceasta directie si am adus-o in Aparatul de Specialitate al Primariei. Gata cu licitatii cu dedicatie si cu functionari publici corupti.

Intelegeti acum miza linsajului mediatic? Nu sunt eu, sunt milioanele de lei pierdute de unii abonati la banii primariei”, a explicat Armand pe Facebook.

Cosmin Alexandru a dezvaluit in septembrie 2020 care sunt culisele razboiului disperat declansat de PSD Sector 1 pentru primarie. El a dezvaluit ca Tudorache este doar un „om de paie”, el fiind sub controlul altcuiva.

„Pentru cine nu e apropiat de situatia din primaria sectorului 1 si urmareste ce se intampla de duminica incoace, e util de inteles ca Tudorache, actualul primar e, in multe privinte, un om de paie. Majoritatea serviciilor primariei sunt sub controlul lui Marian Vanghelie, fostul primar de la Sectorul 5, prin angajati. In unele birouri din primarie Tudorache nu are voie nici sa intre inainte sa ceara voie.

Asadar, ce vedem zilele astea nu sunt niste incercari disparate, ci doar unele disperate ale mafiei trans-sectoriale care detine controlul miliardelor de euro anuale Bucurestiului. Va fi foarte greu de omorat caracatita asta, mai ales ca in jumatate dintre sectoare ea va continua sa lupte cu acces si control direct pe resurse”, a explicat Cosmin Alexandru, un bun cunoscator al culiselor politice din Bucuresti.

Sursa: aktual24

One thought on “Clotilde Armand da mafia lui Vanghelie pe mana DNA: „Faceti bine si gasiti documentele sau zburati instant din primarie”

  1. “Va fi foarte greu de omorat caracatita asta, mai ales ca in jumatate dintre sectoare ea va continua sa lupte cu acces si control direct pe resurse”, a explicat Cosmin Alexandru, un bun cunoscator al culiselor politice din Bucuresti.- asta e valabil pentru toata tara, cu caracatita asta trebuie sa lupte actuala guvernare. Cum sa accepte astia schimbarea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.