PSD se chinuie rau sa fure „desfiintarea pensiilor speciale”: „Ipocriti patetici”. Ciolacu a fost initiator al pensiilor pentru parlamentari

Liderul deputatilor PSD Alfred Simonis a declarat ca a solicitat in sedinta de marti a Birourilor permamente reunite ale celor doua Camere organizarea unui plen reunit in care sa fie votat proiectul de lege al PSD de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari, insa Ludovic Orban si cei de la USR-PLUS au inventat tot felul de chichite procedurale pentru a tergiversa actiunea. Votul pentru desfiintarea pensiilor speciale se ca da insa miercuri.


„Orban si imaculatii din USR se tin cu dintii de pensiile speciale! Astazi am solicitat in Biroul Permanent Reunit organizarea de indata a unui plen reunit in care sa votam proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Pensiile speciale puteau fi eliminate azi! Dar n-au vrut! Au inventat tot felul de chichite procedurale ca sa tergiverseze! Niste ipocriti patetici!”, a scris Alfred Simonis marti pe Facebook.

Presedintele Camerei Deputatilor Ludovic Orban a anuntat ca sustine introducerea pe ordinea de zi pentru votul final a proiectului de lege prin care sunt desfiintate pensiile speciale pentru parlamentari si a mentionat ca acest lucru s-ar putea intampla miercuri. El a precizat ca Birourile permanente reunite au decis sa trimita catre comisia de statut cele trei proiecte de lege privind desfiintarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.