16 manifestanti la Brasov. Seful PSD Brasov: „Lumea iese masiv in strada”

Presedintele PSD Brasov, senatorul Marius Dunca, sustine ca „lumea iese masiv in strada” prezentand o fotografie cu doar 16 sindicalisti care protestau in fata Prefecturii Brasov.


„Proteste la Brasov: ieri industria ospitalitatii, azi ceferistii. Pichetarea de astazi de la Prefectura a fost organizata de Federatia Nationala Feroviara Miscare Comercial Vagoane, alaturi de Federatia Elcatel, afiliate BNS, la nivel national.

Despre ce revenire in V a economiei vorbiti, domnule Citu, cand lumea iese masiv in strada?”, a scris Dunca pe Facebook.

Aceasta este fotografia cu cei 16 protestatari care au iesit „masiv” in strada.

Federatia Nationala Feroviara Miscare Comercial Vagoane si Federatia Nationala a Sindicatelor din Transporturi ELCATEL, organizatii sindicale reprezentative din industria feroviara, ce reprezinta peste 30.000 de angajati, au anuntat miercuri ca picheteaza simultan, in intervalul 12.30 – 13.30, sediul Guvernului si sediile Prefecturilor din Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Galati si Constanta.

”S-a ajuns la aceasta decizie deoarece nimic nu s-a schimbat in ultimii ani, iar situatia din industria feroviara este cu mult mai grava decat vor sa comunice public guvernantii”, au transmis sindicatele.

”An de an ceferistilor li s-a promis case va investi la calea ferata, ca se vor asuma politici de restructurare moderna a activitatii si catotul va reintra in normal datorita reformelor care se vor face in urma unei analize strategice care sa racordeze calea ferata din Romania la ecosistemul feroviar european. Din pacate, nu s-a intamplat nimic concret. Asa se face ca astazi trenuri vechi de peste 40-50 de ani circula cu viteze de 43 de km pe ora in traficul de pasageri si 17 km pe ora in traficul de marfuri, pe infrastructura feroviara inregistrandu-se nu mai putin de 500 de restrictii de viteza”, au mai afirmat sindicalistii CFR.

Sursa: Aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.