Clotilde Armand il pune la punct pe analfabetul Ciolacu: „‘Dracoaicele’ sunt operele de arta ale absolventilor de la sectia de Sculptura din cadrul Universitatii Nationale de Arta”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a explicat ironic de unde provin statuile aflate in holul primariei, pe care propaganda PSD le-a catalogat drept „draci in pielea goala”. Chiar si Ciolacu a tinut sa isi faca cruce ipocrit, comentand imaginile cu statuile.
„Cateva lamuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar si seful PSD este suparat ca am deschis holul primariei pentru ca artistii tineri sa-si expuna lucrarile. Si au inceput cu propaganda si misiunea de kompromat. Titlurile urmatoare circula in presa condusa de fosti turnatori sau infractori: ‘Dracoaice fara sutien la primaria condusa de Clotilde Armand’, ‘Clotilde Armand e inconjurata de dracoaice!’. Doar ca ce sa vezi? Nu sunt nici ‘Dracoaice’ si nici ‘inconjurata de dracoaice’. Sunt operele de arta ale absolventilor de la sectia de Sculptura din cadrul Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti. Si eu am deschis acest hol al primariei pentru ei si pentru cei care vor si n-au unde sa-si expuna lucrarile. Ma bucur sa sprijinim arta tanara si in acest spatiu poate expune oricine doreste.

PS: Aceasta expozitie este organizata cu ocazia zilei de nastere a lui Constantin Brancusi. Comunistii au vrut sa-i darame ‘Coloana fara de sfarsit’ de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ‘decadenta’ si au refuzat mostenirea lui.

PPS: In imagini sunt lucrarile despre care unii spun ca sunt scandaloase. Ce sa faci?! Asa este atunci cand esti obisnuit sa te uiti doar la diamante”, a comentat ironic Clotilde Armand.

Iata un titlu de pe site-ul stiripesurse.ro, condus de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

Intrebat la Romania TV despre acest subiect, Marcel Ciolacu si-a facut cruce.

„Nu sunt critic de arta, dar nu stiu cat de oportun este sa fie femei dezbracate in holul unei institutii publice. (…) Doamna Clotilde nu a aflat pana acum cu ce se ocupa primarul. Poate acesta este progresismul neomarxist. E o expozitie interesanta, eu as merge daca ar fi in alta parte, dar nu la primarie, acolo merg sa platesc impozite. (…) Romanul intra in acel hol, isi face cruce si pleaca: ‘o fi primaria, nu o fi!’”, spus Marcel Ciolacu.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.