Marea curatenie care ingrozeste clientela PSD. Citu intra peste consiliile de administratie, taie din indemnizatii si din numarul de membri

Premierul Florin Citu a anuntat ca la nivelul Guvernului este in curs de elaborare un proiect privind limitarea numarului de membri in Consiliile de administratie, dar si a numarului de CA-uri din care o persoana poate face parte.


„Este un proiect deja la care lucrez cu limitarea numarului de membri in Consiliile de administratie, limitarea numarului de Consilii de administratie din care poti sa faci parte si, bineinteles, si de indemnizatie. Vin si acestea”, a declarat Citu, la Palatul Victoria, citat de Agerpres.

Intrebat care ar fi limitarea in cazul numarului de membri intr-un Consiliu de administratie, premierul a precizat: „Cred ca maxim, ne uitam la maxim cinci de membri intr-un Consiliu de administratie. Cand va fi proiectul de lege gata, vom veni cu el si vi-l vom prezenta”.

Numerosi politicieni sau apropiati ai acestora sunt rasplatiti cu functii de conducere imediat ce un partid preia guvernarea. In consiliile de administratie ale societatilor cu capital de stat se afla in continuare numerosi indivizi plasati in trecut de PSD si ALDE.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.