Bancile, suspicioase fata de parlamentarii PSD. Un deputat se plange ca este „discriminat” pentru ca a fost supus verificarilor pentru acordarea unui card

Deputatul PSD Laurentiu Gidei se plange intr-o postare pe Facebook ca a fost „discriminat” de catre o cunoscuta banca din Romania intrucat i s-ar fi refuzat acordarea unui card pe motiv ca este parlamentar.


„Romania tara mea? a noastra? Sau a lor? Experienta mea ca cetatean si parlamentar!

Luni dimineata, 15.02.2021 am intrat intr-o sucursala a bancii ING din Galati, cu scopul de a deschide un cont bancar cu card atasat. In discutie intreb cand primesc cardul, raspunsul fiind in cateva minute! Continuam discutia intrebat fiind despre ocupatie, venituri, raspund firesc parlamentar! Si incepe nebunia!

Doamna imi spune ca procedura in cazul meu implica verificari suplimentare si acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cat dureaza? Maxim 30 minute, raspunde. Astept…nimic, decid sa ridic cardul joi, suficient timp pentru ‘verificari’! Ma prezint astazi vineri sa-mi ridic cardul… surpriza, verificarile nu s-au incheiat si nici raspuns la ce fel de verificari sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu avand o convorbire telefonica cu cineva de la Bucuresti, in prezenta mea)!!

Am renuntat la aceasta banca, dar voi solicita oficial lamuriri! Consider o forma de abuz,de discriminare. Voi dori sa aflu natura verificarilor in cazul unui om care dorea un cont si un card! Multumesc ING Bank Romania Galati”, a scris Gidei pe Facebook.

Intre 2012-2020, Gudei a fost primar a orasului Targu Bujor din judetul Galati.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.