Senatoarea Sosoaca a facut-o „tampita” pe o romanca. Femeia i-a reprosat ca ii foloseste pe mineri in interes politic

Senatoarea Diana Sosoaca a facut-o „tampita” pe o romanca, intr-un live pe Facebook, pentru ca a indraznit sa ii reproseze ca se foloseste de problemele minerilor in interes politic.


Sosoaca, aflata in fruntea unei coloane de mineri, a tinut sa le citeasca acestora ce mesaje primeste pe Facebook. Senatoarea a catalogat-o drept „tampita” pe o romanca pentru ca nu i-a placut ce i-a scris.

„I-auzi ce zice o tampita: ‘Incetati sa-i mai folositi pe amaratii aia in scopuri politice”, s-a plans Sosoaca in fata minerilor.

Minerii au huiduit la auzul vorbelor lui Sosoaca si au inceput sa scandeze „Hotii, hotii!”. In calitate de senator, Sosoaca este platita din bani publici, din taxe si impozite la stat platite inclusiv de romanca pe care a facut-o „tampita”.

Senatoarea Diana Sosoaca s-a dus sambata in Valea Jiului pentru a sustine discursuri in fata minerilor. Acestia continua sa protesteze desi au promisiuni clare ca saptamana viitoare isi vor primi salarii. 

Sosoaca, insotita de barbatul ei, a tinut un discurs foarte agresiv in fata minerilor la adresa guvernantilor.

„De 31 de ani Romania este condusa din afara. Problema minerilor din Romania are solutii, de 4 ani se incearca, s-ar putea da drumul la toate minele din Romania si ati putea avea circa 4.000 euro pe luna, ca in Germania. Germania deschide toate minele, iar noi le inchidem. In Germania, un miner ia trei-patru mii de euro pe luna, iar aici ne batem joc cu 500 de euro pe luna? Fascistii sunt la putere in Romania. N-o sa vedeti demisii, nu dau doi bani pe oameni, pe tara, pe popor. Daca otelariile ar fi romanesti ati trai in puf si voi si familiile voastre. Exista solutii. Stiti cine mai trebuia sa fie aici? Presedintele! Inainte era romanii lui Ioha, acum suntem oha! Unde-i SMURD-ul lui Arafat, trebuia sa fie aici. Nici dracu nu-l da jos de acolo, are un tupeu inimaginabil. Este unul dintre criminalii din Romania. Nici turcii, nici tatarii nu ne-au praduit cum ne-au praduit politicienii. Nu in puscarii ar trebui sa sfarseasca, ci la canal”, a strigat Diana Sosoaca in fata minerilor.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.