Sosoaca l-a balacarit pe George Simion si in fata minerilor: „Plateste 50.000 de euro la televiziuni ca sa para el mai cu mot decat mine”

Senatoarea Diana Sosoaca i-a asmutit pe minerii din Valea Jiului si impotriva lui George Simion, fostul ei sef de partid, pe care l-a acuzat ca plateste televiziunilor 50.000 de euro in fiecare luna pentru a fi primit in studiourile de televiziune. Sosoaca a tinut discursuri in fata a peste 200 de mineri nemultumiti ca nu si-au primit salariile la timp.


„Stiti cat se plateste ca sa arate un mare sef de partid din care am iesit eu la o televiziune, ca sa para el mai cu mot decat mine? 50.000 de euro pe luna! Ca sa intelegeti de unde vine toata denigrarea lui Sosoaca”, s-a rafuit Sosoaca cu George Simion in fata minerilor.

„Huoooo”, l-a huiduit multimea de mineri pe George Simion.

„Am primit telefoane, sa nu te duci in Valea Jiului, te vor omori in bataie, de vor scuipa. Zeci de telefoane, de unde dracu stiau ca sunt in drum spre voi Intoarce-te, te vor omori”, a mai sustinut Sosoaca.

Minerii au scandat „Sosoaca, Sosoaca!”.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100007094657372%2Fvideos%2F3016634131916379%2F&show_text=false&width=267 

Senatoarea Diana Sosoaca s-a dus sambata in Valea Jiului pentru a sustine discursuri in fata minerilor. Acestia continua sa protesteze desi au promisiuni clare ca saptamana viitoare isi vor primi salarii.

Sosoaca, insotita de barbatul ei, a tinut un discurs foarte agresiv in fata minerilor la adresa guvernantilor.

„De 31 de ani Romania este condusa din afara. Problema minerilor din Romania are solutii, de 4 ani se incearca, s-ar putea da drumul la toate minele din Romania si ati putea avea circa 4.000 euro pe luna, ca in Germania. Germania deschide toate minele, iar noi le inchidem. In Germania, un miner ia trei-patru mii de euro pe luna, iar aici ne batem joc cu 500 de euro pe luna? Fascistii sunt la putere in Romania. N-o sa vedeti demisii, nu dau doi bani pe oameni, pe tara, pe popor. Daca otelariile ar fi romanesti ati trai in puf si voi si familiile voastre. Exista solutii. Stiti cine mai trebuia sa fie aici? Presedintele! Inainte era romanii lui Ioha, acum suntem oha! Unde-i SMURD-ul lui Arafat, trebuia sa fie aici. Nici dracu nu-l da jos de acolo, are un tupeu inimaginabil. Este unul dintre criminalii din Romania. Nici turcii, nici tatarii nu ne-au praduit cum ne-au praduit politicienii. Nu in puscarii ar trebui sa sfarseasca, ci la canal”, a strigat Diana Sosoaca in fata minerilor.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.