Trece Sosoaca la PSD? PSD-istul Daniel Ghita, tratative cu senatoarea-scandal si cu penalul Mihai Lasca

Deputatul PSD Daniel Ghita s-a fotografiat in Parlament alaturi de Diana Sosoaca si Mihai Lasca, cei trei fiind in relatii mai mult decat cordiale. Sosoaca si Lasca au fost dati afara recent din AUR.


Daniel Ghita a avut in campania electorala un discurs aproape identic cu al lui Sosoaca, el lansand numeroase fake news legate de pandemie.

Zilele trecute, Ghita s-a fotografiat in Parlament alaturi de Diana Sosoaca si Mihai Lasca. Cei doi au fost dati afara recent din AUR. Lasca are mai multe dosare penale, urmand ca sentintele sa fie date in curand.

Intr-o postare pe Facebook, Lasca a anuntat ca nu are de gand sa se inscrie in PSD.

„Circula o postare cum ca eu si Diana am fi trecut la PSD. Nu am trecut la PSD si nici concep asa ceva. Pe multiplul campion mondial #DanielGhita, care este un mare patriot il admir cu mult inainte sa ia nastere Aur si am avut ocazia sa il cunosc in Bucuresti”, a mentionat Lasca. 

Ghita a intrat in Parlament pe listele PSD Ilfov, organizatie care este controlata de Gabriela Firea. Sosoaca a fost bagata in Parlament prin intermediul Partidului Neamul Romanesc, care este condus de fostul deputat PSD Ninel Peia. Cu afaceri in Ilfov, Peia are relatii stranse cu Gabriela Firea.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.