„Aduc minerii la Bucuresti!”. Sosoaca si Chris Terhes vor sa intre cu forta in Ministerul Economiei: „Eu am tinut minerii acolo, daca nu suntem primiti, minerii vor veni la Bucuresti”

Senatoarea Diana Sosoaca a provocat, luni dimineata, un nou scandal, ea incercand sa intre cu forta in Ministerul Economiei. Sosoaca este insotita de europarlamentarul Chris Terhes, care a ajuns la Bruxelles pe listele PSD.


Cei doi s-au prezentat la poarta ministerului si au cerut vehement sa fie primiti de ministrul Claudiu Nasui. Dupa ce i s-a transmis ca ministrul este in sedinta, Sosoaca a anuntat ca va aduce minerii la Bucuresti.

„Daca nu ne primeste, minerii vor fi la Bucuresti si sa si asume. Eu am tinut minerii acolo, daca nu suntem primiti, minerii vor veni la Bucuresti”, a strigat Sosoaca pe holurile ministerului.

„Avem un guvern de lasi, care nu numai vand Romania, dar nu au curaj sa stea de vorba sa rezolve problemele oamenilor”, a acuzat si Terhes.

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca „nu voi permite niciodata o mineriada in mandatul meu”, in contextul protestelor din Valea Jiului. Mai multi activisti si propagandisti ai PSD au lansat apeluri publice ca minerii sa vina din nou in Capitala.

”Este un domeniu dificil, aceasta tranzitie la economia verde vine cu probleme. Ii inteleg. Nu cred ca solutia pe care au ales-o este una buna, care rezolva problemele. Salariile au fost platite la timp, am gasit solutii pentru urmatoarele trei luni. In 2020, cand au fost platite toate salariile, si cele ale minerilor, in Romania au fost 1,4 milioane de oameni in somaj tehnic. 

Nu mi se pare normal ce se intampla. Se pare ca sunt politicieni care profita, cum au profitat si alti politicieni de pe urma acestei categorii sociale. Le spun romanilor si bucurestenilor ca nu voi permite niciodata sa se se intample ce s-a intamplat in mandatul lui Iliescu si a altor socialisti, nicio mineriada nu se va intampla in acest mandat”, a declarat Florin Citu.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.