Cerva, Lovin si RTV s-au dus acasa la Clotilde Armand cu scandal si catuse: „Uitati ce fac, au organele la mana lor! Stat mafiot, stat politienesc!”

Activistele PSD Codruta Cerva si Oana Lovin au mers, duminica, acasa la primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pentru a-i inmana o pereche de catuse. Catusele erau insotite de un mesaj scris gresit din punct de vedere gramatical: „SIIJ, iti ureaza ‘La multi ani’… fa Clotildo”.


Cele doua au filmat casa lui Clotilde Armand si au sustinut ca doar zugraveala a costat 2 milioane de euro. Cele doua au aruncat in curtea casei perechea de catuse, insotita de un mesaj in care era pusa virgula intre subiect si predicat: „SIIJ, iti ureaza ‘La multi ani’… fa Clotildo”.

In momentul in care sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a iesit in strada pentru a discuta cu echipajul de politisti sosit in urma scandalului facut de cele doua, Oana Lovin a inceput sa zbiere: „Domnul sot, cat a costat casa, domnul sot?”.

Cele doua au inceput apoi sa se certe cu politistii: „Este normal ca acesti oameni sa faca abuz de putere? Eu m-am simtit agresata, s-a uitat urat la mine”.

„Uitati ce fac, au organele la mana lor! Stat mafiot, stat politienesc!”, a strigat apoi Lovin in prezenta politistilor.

Intregul incident a fost filmat de Romania TV, postul de televiziune la care Cerva si Lovin sunt invitate in fiecare seara. 

Link video facebook

Anterior, activista PSD Oana Lovin a anuntat ca a fost data in judecata de Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1 ii cere activistei daune morale in valoare de 250.000 de lei pentru numeroasele injurii pe care le-a primit.

Intr-un live pe Facebook, Lovin a anuntat ca este data in judecata de Armand si a continuat sa o injure pe aceasta cu un limbaj suburban.

„Asuma-ti ca lumea nu te iubeste! Nici aia de la USR, vai de capul tau daca ai sti cum vorbesc despre tine! Nimeni, esti cea mai dispretuita. Nu te haleste nimeni! Fa, viata mea! Nimeni nu haleste, Clocotildo! N-ai tu bani cata lume ma iubeste pe mine”, a spus Lovin.

”Puteti sa ma bagati la puscarie. Eu nu cer scuze pentru ce am facut! Nu poti sa imi iei dreptul de a te dispretui! Mi-e scarba de tine, dar si de Kovesi! Pentru ce sa cer scuze? Ca te-am prins cu votul in sac? Pentru ce sa cer scuze? Ca nu va mai saturati de furat?!”, a mai spus Oana Lovin.

„Dar cine esti tu, fa? Esti CNA?”, s-a mai rastit Lovin, fost model de videochat, actuala vedeta la Romania TV.

Sursa: aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.